Ventibox Mini

Ventibox Mini luftsystem til vegg.

Ventibox Mini fjerner lukt og smittsomme bakterier og virus i luft og på alle overflater.  Dette unike luftsystemet tar lite plass og henges enkelt opp på veggen.

Dette er ideelt til å installere i offentlige næringsbygg som toaletter, stellerom, kjøpesenter, søppelrom på skoler, i borettslag, butikker.  Industrielle kjølere, lager, storkjøkken, veksthus, slakterier m.m. Ventibox reduserer i vesentlig grad vond lukt, og mikrobiologisk vekster på overflater og i luften.

Dette er mulig ved å benytte den patenterte ActivePure – teknologien*. ActivePure består av en spesiell UV-pære og en fotokatalytisk enhet som skaper en avansert oksiderings prosess bestående av vennlige oksidanter.


Ventibox Mini bruker vifte av typen NF-A6x25 FLX, Premium Fan.

*Vitenskapelige forsøk viser at bruk av ActivePure i vesentlig grad reduserer mikrobiologisk vekst på overflater og i luften – på følgende: E-coli (tarminfeksjon), Listeria monocytogenes (gule Stafylokokker), Pseudomonas (jord/vann-bakterier), flere arter basiller, Stachybotrys (svart muggsopp), Candida albicans (gjærsopp) og MRSA-resistente bakterier. Disse påstandene er ikke evaluert av Helsedepartementet. Produktene er ikke ment til å diagnostisere, behandle eller forhindre noen sykdommer.

Last ned datablad for Ventibox Mini