Tyggegummifjerning

Vi er eksperter på tyggegummifjerning.

Gumwand Tyggegummi fjerning, en enkel løsning til et stort problem. Den er en ”state of the art” tyggegummi fjernings maskin med innebygget fordamper.

Gumwand inneholder en liten Protan/Butan beholder, en liten tank for rengjøringsmiddel, et oppladbart batteri, og en smart liten pumpe. Batteriet gir strøm til pumpen, som injiserer rengjøringsmiddel inn i en fordamper med en hastighet rundt 3 ml per sekund. Protan/Butanen sørger for oppvarming av denne så lette maskinen

Maskinen en enkel å bruke. Den har 2 hjul og sørger for enkel tyggegummifjerning og ingen belastning verken ved bruk eller transport.

Det følger med to forskjellige typer børster avhengig av underlaget som skal behandles. Nylon børsten brukes inne på tepper, aluminium m.m. Messing børsten er beregnet på harde underlag som asfalt, betong, fliser, naturstein m.m. (perfekt for kjøpesenter, utesteder, butikker, bensinstasjoner, kinoer, teatre, skoler og høyskoler). Gumwand rengjøringsmiddelet er laget av 100% naturlig bambussåpe og er ikke farlig for mennesker og dyr. Den gjør umiddelbart tyggegummi om til pulver og etterlater ingen rester.

Hva er andre alternativer for fjerning av tyggegummi idag?

Høytrykksspyling

  • Benytter massive mengder vann
  • Krever bruk av store, støyende generatorer for å drive vaskemaskinen
  • Behov for kjøretøy og ekstra arbeidskraft for betjening
  • Høy risiko for å skade overflaten (f.eks asfalt)
  • Støy kan føre til operative restriksjoner

Fjerning ved bruk av damp

  • Tar vanligvis dobbelt så lang som ved bruk av Gumwand per tyggegummi
  • Bruker 2 liter kjemisk og 2 liter vann per time
  • Trenger en stor generator for å sikre konstant dampproduksjon
  • Må stenge av det området som rengjøres med alt som det kan medføre
  • Langvarig bruk fører til upålitelighet – damp og elektrisitet passer ikke godt sammen!

Ateko AS er importør av den amerikanske tyggegummifjerneren Gumwand. Selskapet har jobbet med tyggegummifjerning i over et tiår og ledet utviklingen av tyggegummifjerning og utstyr i de siste 6 årene. Gumwand teamet har en enorm mengde erfaring i å bruke alle kjente metoder for fjerning, inkludert den gamle og utdaterte høytrykks metoden samt den nå bruk av damp kombinert med vaskemiddel metoden. For 6 år siden kom den effektive maskinen Gumwand på markedet som et resultat av flere års forskning og testing.

For mer informasjon se www.gumwand.no

Vi kan nå tilby leasing på maskinen. Be om tilbud!
Send en e-post til post@ateko.no og vi tar kontakt for en prat!