Luftrensere

Luftrensere -fjerner bakterier, virus, pollen, muggsopp, støv og lukt

Ventibox luftrenser fjerner virus og bakterier

Ventibox Mini fjerner lukt og smittsomme bakterier og virus i luft og på alle overflater. 

Dette unike luftsystemet tar lite plass og henges enkelt opp på veggen.

Denne er perfekt til å installere i offentlige næringsbygg som toaletter, stellerom, industrielle kjølere, lager,  m.m. Ventibox reduserer i vesentlig grad vond lukt, og mikrobiologisk vekster på overflater og i luften.

VentiBox Mini er en liten enhet som effektivt fjerner vond lukt, i tillegg til mikrobiologisk vekster som virus og bakterier på overflater.

Dette er mulig ved å benytte den patenterte ActivePure – teknologien.
ActivePure består av en spesiell UV-pære og en fotokatalytisk enhet, som skaper en avansert oksideringsprosess bestående av vennlige oksidanter.

Last ned datablad for Ventibox Mini 

ventibox pro reduserer lukt og mikrobiologiske vekster

VentiBox Pro er en liten enhet som effektivt fjerner vond lukt, i tillegg til mikrobiologisk vekster som virus og bakterier på overflater.

Produktet er ideelt til å installere i offentlige næringsbygg som kjøpesenter, søppelrom på skoler, i sameie/borettslag og i butikker.  Industrielle kjølere, lager, storkjøkken, veksthus, slakterier m.m.

Ventibox Pro reduserer i vesentlig grad vond lukt, og mikrobiologisk vekster på overflater og i luften.

Dette er mulig ved å benytte den patenterte ActivePure – teknologien*.

ActivePure består av en spesiell UV-pære og en fotokatalytisk enhet som skaper en avansert oksiderings prosess bestående av vennlige oksidanter.

AP1000 er en høyteknologisk luftrenser til fjerning av lukt, bakterier, virus, støv og pollen.

Den eliminerer bakterier og virus på overflater og i rommet ved hjelp av NASA teknologi.

Har du problemer med muggsoppsporer i kjeller eller soppangrep i huset, vil denne få bukt med problemet.

AP1000 sender kontinuerlig vennlige oksidanter frem til forurensingen – uten bruk av giftige kjemikalier. Dette vil forebygge smitte av mikroorganismer som bakterier, virus og muggsopp. Den reduserer støv og lukt uten å kamuflere den.

Denne mindre modellen er egnet til soverom, stue, kontor, barnehager, kjeller, toaletter, hotellrom.

AP1000 har kapasitet inntil 70 kvm.
Leveres med og uten ozon, avhengig av bruksområdet.

AP3000 er en større modell til fjerning av lukt, bakterier, virus, støv og pollen.

Luftrenseren AP3000 reduserer problemer med lukt, støv, pollen, bakterier og virus. AP3000 har kapasitet inntil 280 kvm. Den eliminerer bakterier og virus på overflater og i rommet ved hjelp av NASA teknologi.

Har du problemer med muggsoppsporer i kjeller eller soppangrep i huset, vil denne få bukt med problemet.

Denne bærbare modellen kan benyttes i boliger, kontorer, barnehager, frisører, søppelrom, røykerom, møtelokaler, hoteller, garderober, kjellere m.m.

Den krever ingen installasjon, bare sett den på en hylle eller skap skap, så høyt oppe som mulig.

Maskinen leveres med og uten ozon, avhengig av bruksområde.

AP5000 luftrenser for industri og søppelrom

AP5000 er en større industrimodell til fjerning av bakterier, kraftig lukt og støv.

Luftrenseren AP5000 er perfekt til kommersielle eller industrielle miljøer med variert forurensing. AP5000 benytter en unik kombinasjon av teknologier som benyttes til fjerning av lukt, røyk, støv og mikrobiell kontroll.

Kapasitet inntil 500 kvm.

Denne er designet spesielt for søppelrom, oppussingsarbeid med mye støv, restauranter, bowlinghaller, nattklubber, industrilokaler, brannsanering, røykerom, gymsaler etc. Den fjerner tung kjemisk lukt fra maling og rengjøring.

Ap5000 har vært på markedet i over 20 år. Det er et utrolig robust produkt som virkelig står på over lang tid, nesten uansett hvor dårlig miljøet har vært.

*Vitenskapelige forsøk viser at bruk av ActivePure i vesentlig grad reduserer mikrobiologisk vekst på overflater og i luften – på følgende: E-coli (tarminfeksjon), Listeria monocytogenes (gule Stafylokokker), Pseudomonas (jord/vann-bakterier), flere arter basiller, Stachybotrys (svart muggsopp), Candida albicans (gjærsopp) og MRSA-resistente bakterier. Disse påstandene er ikke evaluert av Helsedepartementet. Produktene er ikke ment til å diagnostisere, behandle eller forhindre noen sykdommer.