Ateko | Inneklima
1016
page-template-default,page,page-id-1016,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Inneklima

Løsninger for bedre inneklima

Dårlig luft, bakterier, virus, støvmidd, pollen og soppsporer er med på å forringe luftkvaliteten både i hjemmet og på arbeidsplassen.

Løsninger for bedre inneklima hjemme og på arbeidsplassenEt godt inneklima med frisk og ren luft er viktig for at vi skal kunne fungere optimalt, både hjemme og på jobben. Fokuset rundt inneklima har vært økende de siste årene, hvor dokumentasjon tydelig viser hvor viktig innemiljøet er for oss mennesker. Hodepine, tretthet, astma, allergier, sykemeldinger ved bakterier og virus utbrudd som influensa og omgangssyke, er problemer som de fleste opplever.

Vi i Ateko tilbyr innovative og miljøvennlige løsninger for å skape et sunt og bedre inneklima på arbeidsplassen. vi mennesker tilbringer minst 90% av tiden innendørs, og derfor er dette temaet svært viktig i vår hverdag.

Sick Building Syndrome (sykt bygg syndrom) høres alltid så dramatisk og fjernt ut, men realiteten er ofte mye nærmere enn vi er klar over. I byområder med høy forurensning, kommer uteluften inn i bygningen. Filtrene i normale ventilasjonsanlegg klarer ikke å fjerne de minste partiklene, og det kan gi problemer for de med astma og allergier.

ATP bakteriemåling
Med en Lumitester PD-30 måler vi bakterie mengden på utsatte områder. Målinger bør ligge på under 1000 enheter mens i næringsmiddelindustrien under 500 enheter. Målinger vil finne sted før og etter installasjon av AP maskin.

VentiBox Mini for konstant fjerning av bakterier og virus, mindre områder, opptil 25 kvm
VentiBox Pro for konstant fjerning av bakterier og virus, større områder, opptil 500 kvm

ProCleans soppindikator måling
Måling som indikerer mengden av sopp på overflater i et lokale med farger. Måling utføres både før og etter installasjon av AP 1000 – 5000.

Fjerning av muggsopp, lukt og støv

AP 1000 for konstant anti sopp, lukt og støvbehandling, opptil 70 kvm
AP 3000 for konstant anti sopp, lukt og støvbehandling, opptil 280 kvm
AP 5000 for konstant anti sopp, lukt og støvbehandling, industriversjon opptil 500 kvm

  • Fjerner opptil 99,9% av overflatebakterier og luftbårne patogener.
  • Reduserer/eliminerer myggsoppsporer og VOC.
  • Frisker opp ditt inneklima naturlig og trygt.
  • Gir skalerbare løsninger og lave driftskostnader.
  • Reduserer smitte spredningen og dermed ansattes fravær.

Luftrensesystem
Vår revolusjonerende luftrensesystem med RCI teknologi gir deg svaret. Den bruker 5 naturlige prosesser for å aktivt gjenskape frisk uteluft på en trygg og bærekraftig måte. RCI har også vist seg å være svært effektiv på å redusere mikroorganismer på overflater ved hjelp av to typer ionisering for å redusere partikler og en katalysator for å skape hydrogen-baserte vennlige oksidanter. Det er en enkel, men effektiv måte til aktivt å behandle problemer ved kilden – uten noen av de skadelige bivirkninger av tradisjonelle kjemiske løsninger. Det kan monteres i eksisterende HVAC-systemer eller bli installert i andre løsninger.

INDUCT serien bygges lett inn i eksisterende ventilasjonskanaler, er lite synlig, og trenger minimalt med vedlikehold. InDuct enheter kan kombineres på ulike måter – fra et enkelt rom, eller til hele byggeløsninger. Plug and play enheter som AP 3000 installeres der det ikke er noen kanal, eller steder som har liten praktisk tilgang (f.eks. gamle hus og bygninger). Les mer  inneklima og luftrensere her.

For mer informasjon eller gratis befaring, kontakt Cato Oddsett på tlf. 900 88 104 eller e-post cato@ateko.no