Ateko | Industri og næring
1007
page-template-default,page,page-id-1007,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Industri og næring

Store kontorlandskap, offshore installasjoner, laboratorier og produksjonsanlegg, har utfordringer med luftkvalitet, bakterier, virus, fukt og sopp.

Behovet for proaktiv rensing og luktreduksjon har aldri vært større enn nå, enten det gjelder partikkelfjerning for sensitiv teknologi, sporefrie overflater eller kontroll av mugg- og soppsporer. Effektiv ventilasjon og fjerning av patogener er viktig, ikke bare for mat og andre organiske produkter, men også i de fleste andre industrisektorer.

Vi i Ateko leverer ulike tjenester og produkter for å løse disse utfordringene.

ATP bakteriemåling
Med en Lumitester PD-30 måler vi bakterie mengden på utsatte områder. Målinger bør ligge på under 1000 enheter mens i næringsmiddelindustrien under 500 enheter. Målinger vil finne sted før og etter installasjon av VentiBox Mini eller Pro.

Soppindikator måling
Måling som indikerer mengden av sopp på overflater i et lokale med farger. Måling utføres både før og etter installasjon av AP 1000 – 5000.

 

 

Luftsystemer
Kontinuerlige løsninger med våre faste eller bærbare produkter. Det er umiddelbare fordeler ved bruk av våre luftsystemer i ett luftsirkulasjonssystem. Enten InDuct faste enheter, eller bærbare produkter installert i food processor, hightech- eller farmasøytiske selskaper, produksjonsanlegg og deres lager. Enten det er lett eller tung industri, jobber ActivPure 24 timer i døgnet.

Det er en enkel og logisk tilleggs montering til eventuelle HVAC modeller: INDUCT serien kan lett bygges inn i eksisterende ventilasjonskanaler, er visuelt påtrengende og trenger minimalt med vedlikehold. InDuct enheter kan kombineres på ulike måter – fra et enkelt rom eller gulv til hele bygge løsninger. I høyt forurensende miljøer, kan den eliminere behovet for aktiv karbon filtrering. Plug and play enheter som AP3000 monteres der det ikke er noen kanal eller det er mindre praktisk tilgang.

Planleggere av innendørs oppvarming og ventilasjonssystemer har alltid fokusert på passiv filtrering av partikler. Men de fleste tenker ikke på å faktisk rense luften eller desinfisere overflater. Og selv i de mest avanserte ventilasjons-systemer kan bakterier, mugg og andre mikroorganismer bygge seg opp dypt inne kanalene. Dette påvirker ikke bare produksjonskvaliteten, men kan også øke de ansattes sykefravær. Bruk av dyre flytende kjemikalier kan være farlig og føre til produksjonsstans. Dette gjelder ikke bare for de mest utfordrende forurensende industrier, men også for hele produksjonen og logistikk kjeden.

  • Fjerner opptil 99,9% av overflate- og luft patogener.
  • Proaktivt fjerner muggsopp, skadelige bakterier og VOC.
  • Eliminerer lukt på en trygg måte, i motsetning til tradisjonelle filtre.
  • Gir skalerbare løsninger og lave driftskostnader.
  • Stopper at smitte sprer seg og reduserer fravær.