Bakterier, virus, lukt og luftkvalitet på hoteller, treningssentre og andre fritidslokaler, kan være avgjørende for en god eller dårlig kundeopplevelse.

Utfordringen ligger i mengden av mennesker som beveger seg gjennom rommene. Dagens hotelleiere blir stilt for mange nye utfordringer, for å levere trygge rom, og ren luft for deres stadig mer miljøbevisste kunder fra hele verden.

Ett vellykket hotell, treningsstudio, lekeland eller teater har forskjellige utfordringer daglig. Gjester eller medlemmer tar inn smittsomme bakterier og virus, matlukt fra kjøkkenet, malingslukt ved oppussing, dusjer som genererer fuktighet, kunder røyker der de ikke skal osv.

Eksisterende ventilasjonsanlegg er ofte dimensjonert for lite til å håndtere disse utfordringene. Tradisjonelle ventilasjonssystemer og filtre, fjerner de fleste partikler, men mangler noe veldig viktig. De gjør ikke jobben med å fjerne skadelige bakterier og lukt fra luften eller overflater.

Hvordan løse problemene
Vår revolusjonerende luftrensesystem med RCI teknologi gir deg svaret. Den bruker 5 naturlige prosesser for å aktivt gjenskape frisk uteluft på en trygg og bærekraftig måte. RCI har også vist seg å være svært effektiv på å redusere mikroorganismer på overflater ved hjelp av to typer ionisering for å redusere partikler og en katalysator for å skape hydrogen-baserte vennlige oksidanter. Det er en enkel, men effektiv måte til aktivt å behandle problemer ved kilden – uten noen av de skadelige bivirkninger av tradisjonelle kjemiske løsninger. Det kan monteres i eksisterende HVAC-systemer eller bli installert i andre løsninger.

  • Fjerner opptil 99,9% av bakterier i luft og på overflater.
  • Reduserer/eliminerer muggsoppsporer.
  • Fjerner røyklukt og andre forurensninger.
  • Renser og desinfiserer ditt eksisterende ventilasjonssystem.

ATP bakteriemåling
Med en Lumitester PD-30 måler vi bakterie mengden på utsatte områder. Målinger bør ligge på under 1000 enheter mens i næringsmiddelindustrien under 500 enheter. Målinger vil finne sted før og etter desinfisering og installasjon av VentiBox Mini eller Pro.

Behandling av fliser i våtsoner
På de fleste hoteller, treningssentre eller offentlige bad benyttes det keramiske fliser på alle gulv i våtsoner, som garderober og rundt basseng og i badstuer. Fugene mellom flisene trekker fuktighet og skaper grobunn for bakterier. Ved å først syrevaske flisene/fugene for å åpne porene i fugene, fjernes alt av gammel hud og såpefett. Etter syrevask bør fugene behandles med Controll Fugetett som tetter porene. Fuktigheten vil ”perle” på fugene og hindre at fugene blir ”bakterie bomber”. Dette vil ikke bare hindre bakterier å etablere seg, men også forenkle renholdernes jobb.

Treningssentre, SPA avdelinger, offentlige garderober og bad, har alle forutsetninger for vekst av alle typer mikroorganismer. Ikke bare i våtsonene men også inne på de forskjellige treningssonene.

 

Share