Overflate og luftbakteriell forurensning er en alvorlig risiko i helse- og omsorgssektoren

Tradisjonelle ventilasjonsanlegg og andre luftesystemer i sykehus, helsestasjoner, omsorgsenheter og ambulanser, har ikke lykkes i å proaktivt desinfisere luft og overflater for patogener. Våre luftsystemer har en revolusjonerende teknologi som er utviklet for romferd av NASA, og har vist seg å løse alle disse problemene ved hjelp av naturlige prosesser.

  • Styrker biosikkerhet og reduserer smitterisiko.
  • Fjerner opptil 99,9% av overflate- og luft patogener.
  • Desinfiserer skjulte mikrober og eliminerer lukt.
  • Forbedrer eksisterende luftfilter systemer.
  • Reduserer dyre kjemiske rengjøringskostnader.

Mange av problemene i helseinstitusjoner stammer fra bakterier i miljøet, snarere enn som et direkte resultat av den medisinske behandlingen. Uansett hvor forsiktig disse fasilitetene er med å desinfisere overflater og filtrering av luft, dukker nye bakterier opp på daglig basis, og gjemmer seg ikke bare i luften, men i sprekker i veggen og til og med i ventilasjonsanlegget. Disse helsefarlige infeksjonene er den største utfordringen sykehus har i dag. Tradisjonelle HEPA filtersystemer filtrerer luften, men dreper ikke bakteriene. Så sykehusene står overfor dyr kjemisk rensing av overflater som kan bety delvis nedleggelse, bare for å finne områder infisert igjen når de blir brukt igjen.

Luftsystemene har en revolusjonerende RCI-teknologi er utviklet for bruk i verdensrommet og utfyller eksisterende HVAC-systemer, ved å rense luften hele døgnet. De er diskret og med lite støy, bruke 5 naturlige prosesser for å gjenskape utendørsluft på en trygg og bærekraftig måte. RCI systemet har også vist seg å være utrolig effektiv på å redusere mikroorganiske konsentrasjoner på overflater i vanskelige områder. Agressive bakterie/virussoner, som bad/toaletter, ved hjelp av to typer ionisering, UV-lys og en katalysator som skaper hydrogen-baserte vennlige oksidanter. Men i motsetning til filtrering, er vår RCI teknologi aktiv, ikke passiv, den kan rense alle sprekker i anlegget. f.eks. komplisert utstyr, gardiner og senger uten sprøyting av sterke kjemikalier. Skadelige luft- og overflatebakterier, virus og soppsporer, inkludert norovirus, MRSA, E.Coli, Streptococcus spp. blir uskadeliggjort, og smittevern er maksimert.

Ved hjelp av enten faste INDUCT produkter i ventilasjonssystemer, eller plug & play løsninger som AP 1000 – 3000, nyter pasienter og ansatte renere og tryggere luft.

Referanser

FREMAP Sykehus, Majadahonda, Spania – Operasjons Rom
FREMAP Hospital har et vellykket offentlig helsevesen. Anlegget tilhører MAPRE, en privat forsikringsgruppe, og har 124 senger fordelt på 4,000 m2. Deres fokus er kundeservice og bruk av de nyeste teknologiske nyvinninger. Lederne ønsket å forbedre luftkvaliteten i kritiske behandlingsområder, og kontinuerlig begrense mikroorganiske konsentrasjoner på overflater, uten å bruke kjemiske desinfeksjonmidler. Her er det installerte InDuct 5000 i air-condition / varme kamre i operasjonsstuen og en InDuct 10000 i rehabiliterings-rommet.

Resultater – De mikrobakterie kontrollene under 50 CFU ble oppnådd, noe som økte komforten og luftsikkerheten for pasienter, besøkende og ansatte. VOC nivået, ble holdt under regulatoriske terskler. I tillegg bidro RCI teknologi med å øke tilbakeholdelsesevne i de tradisjonelle partikkelfiltre i systemet med 60%-90%.

Sykehus De La Paz
Et av de største og viktigste offentlige sykehus i Spania, ønsket å forbedre partikkel- og mikrobenivå inne i sine bygninger som en reaksjon på den konstante utviklingen av farlige bakterier. Særlig var det viktig å løse potensielle problemer på nyfødtavdelingen. Frittstående enheter og InDuct celler ble installert i ulike deler av barselavdelingens drift.

Resultater – RCI teknologi desinfiserer kontinuerlig miljøet og overflater på en offensiv måte, økte biosikkerheten, og bidro også til økt effektivitet på de tradisjonelle HEPA filter. Dette resulterte i kostnadseffektive fordeler for pasienter og ansatte på en økologisk og sikker måte.

Share