Hjem

BAKTERIER OG VIRUS

Smittsomme Virus og Bakterier som E. coli, salmonella, Norovirus, MRSA og influensa-virus fjernes effektivt med å spraye biovir på alle overflater.
 • ventibox mini luftsystem renser inneluft
  Luftrenser

  Ventibox Mini

  kr 11.890,00 Kjøp
 • Tilbud! Desinfisering BaVir
  Desinfisering

  BaVir Desinfisering 750 ml

  kr 189,00 Kjøp
 • Luftrenser AP3000
  Luftrenser

  Luftrenser AP3000

  kr 15.989,00 Kjøp

DRYPOL® SYSTEMET

DryPol®-systemet gir deg et tørt hus uten muggsopp og allergener i minst 30 år.

FUKTMÅLING

Hvorfor bør du utføre fuktmåling? Mange opplever fuktproblemer i kjellere og kjellerleiligheter

MUGGSOPP

DryPol®-systemet gir deg et tørt hus uten muggsopp og allergener i minst 30 år.

INNEKLIMA

DryPol®-systemet gir deg et tørt hus uten muggsopp og allergener i minst 30 år.
Har du problemer med fukt i kjelleren? Unngå dyre dreneringsløsninger og store unødvendige inngrep.

Fukt og vanninntrengning er et utbredt problem i boliger og næringsbygg i Norge. Tre av ti boliger har fuktproblemer som forårsaker bygningsmessige skader. I tillegg et det også en helsemessig risiko ved å oppholde seg i bygg som har fukt og muggsopp problemer. Forskning viser at dette har sammenheng med utvikling av allergier, astma, luftveisinfeksjoner etc. Ved å bruke DryPol®-systemet får våre kunder et tørt hus uten muggsopp og allergener i minst 30 år.

Med det trådløse og enkle fuktfjerningssystemet DryPol® kan du spare store kostnader. Enheten fungerer på alle tradisjonelle byggematerialer og kombinasjoner av byggematerialer.

1 DryPol® systemenhet = 1 hele huset opp til et samlet areal på 900 m2, avhengig av bygningens art og omgivelser. Forbruk av strøm utgjør rundt ca. kr 75,- pr. år i uavbrutt drift. Installasjonen krever ingen byggtekniske inngrep, og kan benyttes i alle typer bygg. Den sender ut elektromagnetiske bølger i forskjellige frekvenser som forhindrer fukten i å trenge inn, samtidig som den tørker ut bygningskonstruksjonen ved å presse fukt tilbake til grunnen og ut av tak, gulv og vegger. Teknologien er en drenering, oppstigende fukt, manglende eller defekte fuktsperrer. Når vegger, tak og gulv tørker ut, oppstår den opprinnelige isolasjonsverdien i bygget.

KAMPANJERABATT I APRIL kun kr. 36.800,-  eks. mva.  

Vi har over 30 års erfaring med utbedring av fuktproblemer og vannskader i kjellere, garasjeanlegg, lagerlokaler og på fasader. Utbedring av fuktskader kan fort bli kostbart ved valg av feil løsninger. Det viktigste er å kartlegge årsaken, før vi anbefaler tiltak.

Ateko har produkter og løsninger innen fjerning av fukt, muggsopp, soppsporer, lukt, bakterier og virus.

HVOR BLIR DRYPOL® BRUKT?

Systemet kan installeres i alle typer bygninger med eller uten kjellere. Eneboliger, leiligheter, rekkehus, hytter, hoteller, skoler, kontorbygninger, lagerbygninger, låver, garasjer, fabrikker samt historiske bygninger, kirker, slott, gallerier og museer.

HVA ER DRYPOL®?

Systemet opererer etter det elektrofysiske prinsippet og fjerner veggens sugeevne, samtidig som det forhindrer fukten i å trenge inn og opp i veggen. Det trådløse systemet monteres enkelt på en vegg og krever ingen byggtekniske inngrep.

HVA ER FORDELENE MED DRYPOL?

Etter installeringen vil bygget tørke ut og problemer med avskalling av maling og puss, kjellerlukt, muggsopp og saltutslag blir borte. I tillegg kan også helseplager som luftveisinfeksjoner, allergier, hodepine, gikt etc. reduseres eller blir helt borte.

Referanse

VÅRE PRODUKTER

Vårt utvalg av luftrensere fjerner lukt, muggsopp, smittsomme bakterier og virus i luften og på alle overflater. AP luftrensere kan benyttes i boliger, kontorer, barnehager, frisører, søppelrom, røykerom, møtelokaler, hoteller, garderober og kjellere.