Ateko | Boliger
983
page-template-default,page,page-id-983,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Boliger

Fukt i kjeller, muggsopp, sopp. Plager som astma, allergier og hodepine, kan være resultater av dårlig inneklima.

Mange opplever fuktproblemer i kjellere og kjellerleiligheter. Fukt i kjeller og på grunnmur utvikler sopp, muggsopp og råte som bør utbedres raskt. Fuktproblemer ødelegger boligen og gir et dårlig og skadelig inneklima. Har du mistanke om fuktproblemer, bør du få utført en fuktmåling. Resultatet av målingene forteller oss noe om omfang og nødvendige tiltak som bør iverksettes.

Når bør du få utført en fuktmåling?

  • Hvis en eller flere i boligen har astma, allergier, hyppige infeksjoner m.m. kan dette være symptomer på skadelig inneklima forårsaket av muggsopp og bakterier.
  • Problemer med konsentrasjonsevnen eller hodepine som øker i takt med lengden for oppholdet i bygningen.
  • Kjenner du lukt som minner om kjeller, jord eller som gamle hytter når du kommer hjem, kan dette være et tegn på problemer med fukt og muggsopp.

OMBRELLO® uttørkingssystem
En av de beste løsningene for varig fjerning av fukt i bygg. Enheten stanser all fuktinntrengning via gulv, vegger og tak.  Uttørkingssystemet for fjerning av fukt har en rekke med fordeler i forhold til andre løsninger på markedet.

Systemet er bærekraftig og eliminerer kilden som skaper fuktinntrengningen istedenfor å skjule symptomene. Installasjonen krever ingen kjemiske eller bygg tekniske inngrep. Du får oppfølging gjennom hele prosessen, fra årsaksanalysen til ferdig uttørket bygg. Vi garanterer at bygget blir helt tørt.

fuktmåling av bygninger                           

Soppindikator måling
Måling som indikerer mengden av sopp på overflater i et lokale med farger. Måling utføres både før og etter installasjon av AP 1000 – 5000.                                                                                                

AP 1000 for konstant anti sopp, lukt og støvbehandling, opptil 70 kvm. 

AP 3000 for konstant anti sopp, lukt og støvbehandling, opptil 280 kvm. 

AP 5000 for konstant anti sopp, lukt og støvbehandling, industriversjon opptil 500 kvm.