Ateko | Barnehager
970
page-template-default,page,page-id-970,theme-bridge,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Barnehager

Fokus på HMS og et godt inneklima reduserer sykefravær, samtidig som barna og de ansatte får en bedre hverdag

Vi i Ateko leverer produkter og tjenester for utbedring av fuktproblemer, sopp/muggsopp, fjerning av bakterier og virus, inneklima, reduksjon av plager som astma, kols og allergier.

Smittevern og luktfjerning
Når omgangssyken først har inntatt barnehagen, kan det være vanskelig å bli kvitt den igjen. Vi bistår barnehager med å redusere smittefaren ved utbrudd av bla. omgangssyke. Desinfisering, vasking og de vanligste hygieniske tiltakene, reduserer smitten i en del tilfeller, men det er vanskelig å bli helt kvitt det med vanlige metoder.

Med våre spesial maskiner for fjerning av sopp, sporer bakterier og virus i luft og på overflater reduseres smittefaren betraktelig.

Med Ventibox Mini og våre større AP 3 000 luftrensere, reduseres smittefaren betraktelig. Apparatet reduserer vond lukt fra toalett og stellerom, og mikrobiologiske vekster på alle overflater. Det skjer ved hjelp av en spesiell UV-pære og en fotokatalytisk enhet som skaper en oksideringsprosess bestående av «vennlige» oksidanter.

Teknologien som benyttes – RCI-teknologi (Radiant Catalytic Ionization) er opprinnelig utviklet av forskere fra NASA for å rense luften i romfergene.  Naturen har en egen oppskrift på hvordan den skal håndtere ulike forurensningskilder.

Tar du for eksempel E.coli-bakterien med ut, vil naturen ta knekken på den. Vi utnytter de aktive ingrediensene i frisk uteluft som er med på å bryte ned patogene (sykdomsfremkallende) bakterier og virus. RCI har vist seg å være mer effektivt enn kjemiske løsninger på å ødelegge skadelige luft- og overflatebakterier, virus og soppsporer.

ATP bakteriemåling
Med en Lumitester PD-30 måler vi bakterie mengden på utsatte områder. Målinger bør ligge på under 1000 enheter mens i næringsmiddelindustrien under 500 enheter. Målinger vil finne sted før og etter behandling med Biovir Desinfisering og installasjon av VentiBox Mini eller Pro.

VentiBox Mini for konstant fjerning av bakterier og virus, mindre områder, opptil 25 kvm.

VentiBox Pro for konstant fjerning av bakterier og virus, større områder, opptil 500 kvm.                   

Soppindikator måling
Måling som indikerer mengden av sopp på overflater i et lokale med farger. Måling utføres både før og etter installasjon av AP 1000 – 5000.