Barnehager

Sunt inneklima og forebygging av smittefare i barnehager.

Smittevern i barnehager

Smittevern og luktfjerning
Når omgangssyken eller andre virus først har inntatt barnehagen, tar det tid før smitten avtar.

Vi bistår barnehager med å redusere smittefaren ved utbrudd av bla. omgangssyke, influensa samt andre smittsomme bakterier og virus. Desinfisering, vasking og de vanligste hygieniske tiltakene, reduserer smitten i en del tilfeller, men det er vanskelig å bli helt kvitt det med vanlige metoder.

Med våre spesial apparater for fjerning av bakterier, virus og muggsopp i luften og på overflater reduseres smittefaren betraktelig. 

Apparatene er til bruk både forebyggende og ved smitteutbrudd. 

Desinfisering, smittevern og luftrenseren AP3000

Med Ventibox Mini og våre større AP 3 000 luftrensere, reduseres smittefaren betraktelig. Apparatet fjerner også lukt fra toalett og stellerom, og mikrobiologiske vekster på alle overflater. Det skjer ved hjelp av en spesiell UV-pære og en fotokatalytisk enhet som skaper en oksideringsprosess bestående av «vennlige» oksidanter.

Teknologien som benyttes – RCI-teknologi (Radiant Catalytic Ionization) er opprinnelig utviklet av forskere fra NASA for å rense luften i romfergene.  Naturen har en egen oppskrift på hvordan den skal håndtere ulike forurensningskilder.

Tar du for eksempel E.coli-bakterien med ut, vil naturen ta knekken på den. Vi utnytter de aktive ingrediensene i frisk uteluft som er med på å bryte ned patogene (sykdomsfremkallende) bakterier og virus. RCI har vist seg å være mer effektivt enn kjemiske løsninger på å ødelegge skadelige luft- og overflatebakterier, virus og soppsporer.

Bakteriemåling

ATP bakteriemåling
Med en Lumitester PD-30 måler vi bakterie mengden på utsatte områder.
Målinger vil finne sted før og etter behandling med Biovir Desinfisering og installasjon av VentiBox Mini eller Pro.

VentiBox Mini eller AP3000 for konstant fjerning av lukt, bakterier og virus på mindre områder opptil 25 kvm.

VentiBox Pro for konstant fjerning av lukt, bakterier og virus til større områder opptil 500 kvm.                   

For priser se i vår nettbutikk eller ta kontakt med oss på telefon eller mail.